torsdag den 22. juni 2017

TBR tag


Bloggen har efterhånden stået stille i lidt for lang tid, og det er ikke med min gode vilje. April og maj måned har været præget af bacheloropgave og praktikrapport, og jeg har derfor ikke fået læst særlig meget i denne periode. Nu er mine eksaminer til gengæld overstået, og jeg har nu en bachelorgrad i Informationsvidenskab og kulturformidling. Dette betyder at jeg igen har tid til at læse, og I kan tro min læseliste er lang. Jeg satser derfor på, at blive mere aktiv på bloggen, for den og jer der læser med har været savnet :-)

I dag besvarer jeg TBR tagget, som jeg blev tagget til at udføre i april måned af Luna, fra Lunas Kaffekrog. TBR betyder to be read, og er et udtryk der bliver brugt meget i bogverdenen, både på diverse blogs og Instagram. Jeg vil gerne tagge Louise fra The Secret Life of a Book Collector, og Sofie fra Bogslottet, som jeg håber vil lege med.

Hvordan holder du styr på din TBR?
Har ikke rigtig noget system, men har da styr på hvilke bøger jeg har læst, og hvilke jeg ikke har. Jeg har dog styr på mine anmeldereksemplar, sådan at jeg får læst dem først og helst i den rækkefølge jeg har modtaget dem i. Så jeg læser først mine andre bøger, når anmeldereksemplarerne er læst. Men når det handler om mine andre bøger, handler det mere om, hvad jeg lige har lyst til at læse der, så der følger jeg ikke nogen konkret liste.

Består din TBR primært af fysiske eller digitale bøger?
Den består udelukkende af fysiske bøger, da jeg ikke bryder mig om at læse bøger på en skærm.

Hvilken bog har været på din TBR i længst tid?
Tror det er Dæmonernes hvisken af Josefine Ottesen. Jeg fik den for i hvert fald 12 år siden, da jeg var inde i en Josefine Ottesen fase, hun er en af mine yndlings forfattere. Jeg er bare aldrig nået til denne serie, selvom jeg gerne vil læse den på et tidspunkt.

Hvilken bog er den nyeste tilføjelse på din TBR?
Det er digtsamlingen Milk and Honey af Rupi Kaur. Jeg er faktisk selv overrasket over det, da jeg jo normalt ikke er til digte, men der var en på Instagram som viste nogle digte fra den, og de var bare så fine, at jeg er blevet nysgerrig på resten.

Har du en bog på din TBR som er der udelukkende på grund af omslaget?
Det tror jeg faktisk ikke, for jeg læser for det meste om bøgerne, inden de kommer på min TBR. Så hvis den ikke lyder interessant, så kommer den ikke på listen, lige meget hvor pæn den så er.

Har du en bog på din TBR som du nok aldrig får læst?
Det må nok være Arven, som er fjerde bind i Christopher Paolinis Eragon-serie. Jeg holder faktisk rigtig meget af serien, men der gik bare så mange år fra jeg havde læst bog tre, til jeg fik chancen for at læse bog fire, samtidig med at jeg har fået spoilet slutningen, som jeg ikke er så begejstret for, at behovet for at læse den, ikke rigtig har været der.

Hvilken kommende udgivelse på din TBR ser du frem til at læse?
Jeg glæder mig meget til at læse Akkanas Gåde, som er bind to i Panteon-sagaen, der er skrevet af Boris Hansen. Var ret glad for Vejen til Panteon, så er ret spændt på at læse bind to. Den udkommer dog først til efteråret, så der er stadig lang ventetid.

Hvilken bog på din TBR har alle, bortset fra dig selv, læst?
Divergent. Er bare aldrig nået til dem, selvom jeg har set filmene og har været glade for dem.

Hvilken bog på din TBR anbefaler alle til dig?
Den første af Justin Cronin. Jeg har haft så mange kunder der har anbefalet den, så til sidst blev jeg så nysgerrig, at jeg blev nødt til at tjekke den ud, og den lød ret spændende.

Hvilken bog ser du mest frem til at læse fra din TBR?
Ser frem til at læse dem alle! Men lige nu glæder jeg mig allermest til at læse Kings Cage af Victoria Aveyard og Ravnenes Hvisken 2 af Malene Sølvsten. Det bliver så godt, at komme tilbage til disse universer.

Hvor mange bøger er der på din TBR-hylde på Goodreads?
273, det er godt nok mange, puha!

Hvor mange bøger er der på dine fysiske og/eller digitale reol?
Nu har jeg kun talt de ulæste bøger, og jeg har åbenbart 158 ulæste bøger stående i reolen, puha!


2 kommentarer:

  1. Så kan jeg godt se , at de 18 du har planlagt at læse hen over sommeren, bare er en lille dråbe 😳

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, men på et tidspunkt skal det nok lykkes ;)

      Slet