mandag den 1. august 2016

I'm a Fangirl #2 (Harry Potter Edition)


Den nye Harry Potter bog er landet i butikkerne, men også hjemme hos mig. Faktisk er det min forlovede der købte den, for jeg må indrømme, at jeg er lidt skeptisk overfor denne bog. Men nu hvor den ligger herhjemme og kigger på mig, bliver jeg mere og mere nysgerrig.

Jeg er ligesom mange andre vokset op med historierne om Harry Potter. Jeg kan huske at min klasselærer læste "Harry Potter og De Vises Sten" højt for os, nogle måneder inden filmen kom i biograferne. Dette var mit første rigtige møde med Harry Potter, Ron og Hermione, og jeg elskede den magiske verden. Så kom filmen og jeg vidste, at jeg helt sikkert skulle læse de bøger selv. Jeg prøvede da også at læse den første, da jeg var omkring 9 eller sådan, men jeg gav op efter et par sider, da jeg ikke følte jeg kunne udtale navnene og nogle af Rowlings opfundne ord ordentligt, og så gad jeg ikke. Der gik dog mange år efter det, før jeg forsøgte igen, og det var faktisk først i sommerferien inden jeg startede i gymnasiet, at jeg fik dem læst, men det tog mig så også kun en måned at læse dem alle. Jeg elskede dem og de blev hurtigt en af mine yndlings serier!

En af mine store drømme er at komme til Harry Potter studierne i London, og se alle de flotte kulisser, og der hvor de har filmet filmene. Det kunne være så fedt at opleve det og gå på de samme gange som skuespillerne! Derudover ville jeg selvfølgelig købe mig fattig i Harry Potter merchandise.

Så ja jeg har savnet Harry Potter universet, og genser tit filmene, men jeg må sige, at jeg blev en lille smule nervøs, da jeg så de ville udgive manuskriptet til "Harry Potter and the Cursed Child" som bog. Jeg er nok en af dem som er lidt nervøs for om den nu kan hamle op med de originale bøger, og om man ikke bare burde have stoppet mens legen var god. Men når det så er sagt, så glæder jeg mig faktisk rigtig meget til at dykke ned i denne bog, og se hvilke eventyr den gemmer på. Jeg prøver ikke at forvente alt for meget, også fordi den er skrevet på en helt anden måde end jeg er vant til, da det jo er manuskriptet til teaterstykket. Men nu hvor den ligger her, er det begyndt at krible i mine fingrer af bare nysgerrighed, så det vare nok ikke længe før jeg kaster mig over den!

Hvad er dine tanker om bogen "Harry Potter and the Cursed Child"? Skal du læse den eller ej? Men ingen Spoilers tak, vil gerne overraskes. 


Mit arbejde har i forbindelse med udgivelsen af "Harry Potter and the Cursed Child" haft en masse Harry Potter merchandise til salg, og jeg blev lokket hver gang jeg var der, så jeg endte med at købe mig et gyldent lyn og en Hogwarts notesbog, da jeg synes den var virkelig pæn. Jeg ville ellers gerne have haft den med Hufflepuff, da det er det hus Pottermore har sat mig på, men den var der ikke, og ved ikke engang om den faktisk findes. Halskæden med The Deathly Hallows fik jeg i julegave af min søster, som er endnu større Harry Potter nørd end mig, og de to Harry Potter figurer, har jeg købt i henholdsvis GameStop og Faraos Cigarer. Jeg vil vildt gerne tilføje Luna Lovegood, Neville Longbottom, Dobby og Ron til min samling, da de altid har været mine favoritter, men synes især Neville og Luna er svære at finde. Derudover, som I nok kan se, ejer jeg kun de fem første bøger, da jeg indtil jeg flyttede hjemmefra, har haft lånt dem af min søster, men nu er jeg begyndt at samle dem selv, og glæder mig til de to sidste flytter ind, og min Harry Potter samling bliver komplet.


6 kommentarer:

 1. Jeg er lige blevet færdig med at læse den - jeg var skeptisk i starten ligesom dig, men oh boy. Den vandt mig over.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh hvor lyder det bare godt Rikke :) jeg glæder mig mere og mere til at læse den nu! :)

   Slet
 2. Du har også Harry på stolen som POP figur!? Det vidste jeg slet ikke :D Han er sååå sød. Din samling skal helt sikkert vokse ;)

  Og nu skal du høre noget rigtig "Åhhhh!". Ali kan ikke lide Harry Potter!!! D:
  Han ved intet om mine figurer og bøger - både de bøger med fortællingerne og dem om filmene, så måske han tænker "noooo", når han ser dem :'D Jeg er jo ikke fan-fan-fan, bare fan :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har, købte ham for nogle uger siden, men er også første gang jeg viser ham frem ;) Han er nemlig rigtig sød :)

   WHAT?? Han ryster nok på hovedet af dig så og tænker du er tosset ;) haha..og du er jo fan-fan ;-P

   Slet
 3. Jeg har selv købt bogen (som jeg har skrevet i en anden kommentar), og selvom jeg er virkelig skeptisk og lidt forventer at blive skuffet, så glæder jeg mig virkelig til læseoplevelsen. For uanset hvad så ved jeg, at jeg ikke kan lade være med at prøve at læse bogen. Det ville jo føles helt mærkeligt ikke at prøve den af - også selvom jeg måske ender med ikke at kunne lide den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Har det på præcis samme måde, er alt for nysgerrig :) og forhåbentlig bliver vi positivt overraskede :) God læselyst :)

   Slet