tirsdag den 13. oktober 2020

"Baby - Sans & Lær - Søde Dyr" og "Baby - Sans & Lær - Biler og både"

*Overraskelsespakke/ anmeldereksemplarer fra forlaget Alvilda, men alle holdninger er mine egne.*
"Baby - Sans & Lær - Søde Dyr" og "Baby - Sans & Lær - Biler og både" (org. titel "Baby Touch - Animals" og "Baby Touch - Vehicles", af forlaget Alvilda, udgivet i 2020 (org. udgivet i 2019). Læst på dansk (org. sprog engelsk), oversat af Julie Bloch Korsemann. Begge bøger modtager samme antal stjerner. 
★★★★★

Fra bagsiden af "Baby - Sans & Lær - Søde Dyr":
Sæt navn på de søde dyr, og kild dem på maven, mens de rapper, muher og brøler! Lad din baby gå på opdagelse i denne farverige og holdbare bog, som stimulerer sanserne og den tidlige sprogudvikling. Sæt navn på dyrene, og udforsk de bløde, glatte, rillede og skinnende teksturer.

Fra bagsiden af "Baby - Sans & Lær - Biler og både":
Sæt navn på de flotte køretøjer, skibe og fly, som siger tøf, dyt og wruuum! Lad din baby gå på opdagelse i denne farverige og holdbare bog, som stimulerer sanserne og den tidlige sprogudvikling. Sæt navn på de mange billeder, og udforsk de bløde, glatte, rillede og skinnende teksturer.

Papbøger, og særligt rør og føl bøger, er et kæmpe hit herhjemme, med deres sjove teksturer og fine billeder. Disse to papbøger er bestemt ingen undtagelse, og vi blev hurtigt alle fire glade for dem. "Baby - Sans & Lær - Søde Dyr og Biler og både" er nogle rigtig gode og flotte papbøger, med fine og farverige illustrationer. 

De to papbøger er søde, hyggelige og sjove at læse i. Det er nogle super flotte rør og føl bøger, som er anderledes i udseendet og opsætning end, hvad jeg før har set. Illustrationerne i papbøgerne er meget flotte og farverige, og med fine mønstre, og jeg fandt dem meget inspirerende, både i forhold til sprogstimulering, men også i forhold til kreative aktiviteter. Freyr på knap 11 måneder elsker dem begge to, og kan godt lide at undersøge og røre ved de forskellige effekter i bogen, og bruger meget tid på det og på at bladre frem og tilbage. Njord på knap 3 år, er ret glad for den med biler, da han bare elsker biler, så vi har snakket meget om, hvad de forskellige transportmidler hedder. 
Derudover synes jeg det er en rigtig sjov idé at gøre bogen til en finde-leg også, ved at gå på jagt efter den mariehøne, der gemmer sig på hver side i bogen. Det hyggede vi os i hvert fald med. 

"Baby - Sans & Lær - Søde Dyr og Biler og både" er lavet i en god kvalitet, med gode tykke sider og sjove effekter, som riller, glimmer og bløde og glatte teksturer. Bøgerne er på 10 sider, med mange fine illustrationer på hver side. De er utrolig fint sat op, og dyrehovederne og transportmidlerne i kanten gør det nemt for små hænder at gribe fat i siderne og dermed bladre i bogen.

"Baby - Sans & Lær - Søde Dyr" og "Baby - Sans & Lær - Biler og både" er nogle meget fine papbøger, der med deres farvestrålende og mønstrede illustrationer stimulerer de små børns sprogudvikling og ordforråd. De ligger op til at man kan snakke med sine børn om, hvad dyrene og transportmidlerne hedder, hvordan de ser ud og hvad de siger, men man kan også snakke om farver og mønstrer, hvilket alt sammen er med til at udvikle børnenes sprog. Desuden er de mange effekter inde i bøgerne med til at stimulere deres taktile sanser. Papbøgerne er anbefalet til de helt små på 0 år, men de lidt ældre børn kan også finde glæde i den. Vi har i hvert fald hygget os meget med dem, og de bliver flittigt brugt af begge børn.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar