onsdag den 2. december 2015

I'm a fangirl #1 (The Hunger Games Edition)Min indre fangirl hoppede og dansede, da hun opdagede, at man kunne få Funkos POP! figurer med Hunger Games. Så jeg skulle selvfølgelig ud og anskaffe mig en med Katniss.

Jeg elsker The Hunger Games bøgerne, og læste dem alle sammen på en uges tid, da jeg simpelthen slugte dem råt. The Hunger Games er nogle af mine absolut yndlings bøger, og jeg holder meget af de fleste af karakterende i dem, især Katniss, Effie, Haymitch og faktisk også præsident Snow, Peeta har jeg nok mere et love/ hate forhold til, ofte synes jeg han er mega irriterende, men han er også bare virkelig sød samtidig..Haha..

Filmene synes jeg faktisk også er ret gode, der er selvfølgelig nogle ting der mangler, sådan er det jo altid, men synes nu at de gør det meget godt. Min kæreste og jeg var inde og se den sidste film på premiere dagen, og jeg var helt oppe og køre over den da den var slut, nøj den var god!
Nu har jeg det bare mærkeligt med at den er slut, det er lidt ligesom jeg havde det da Harry Potter sluttede, både som bog og som film, det er en meget underlig følelse. Heldigvis kan man jo altid genlæse dem og se filmene igen. Hvilket jeg helt sikkert kommer til mange gange.

Men tilbage til min søde og seje Katniss figur. Jeg havde søgt en del på nettet for at finde denne figur, men kunne kun finde den på engelske eller amerikanske hjemmesider. Så jeg besluttede at tage ind i Faraos Cigarer, inde i København, og se om det var noget de kunne skaffe. Det var det heldigvis, og to uger efter kom den hjem, og jeg forlod butikken som en meget glad pige!

Det viser sig dog at der findes fire forskellige Katniss figurer, den med buen, som jeg valgte, en hvor hun har den røde kjole på med ild i, en med hende i Mockingjay kjole, og en med brudekjole på, og de er alle virkelig søde. Derudover kan man få Effie, Peeta og præsident Snow. Jeg tænker på et tidspunkt at anskaffe mig Effie eller præsident Snow, kunne være fint med en lille samling.

4 kommentarer:

 1. Hvor er den fin, man er da slet ikke i tvivl om at det er hende ;-)
  Er de andre evt. juleønsker ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er nemlig så fin :)
   og jo det kunne da godt tænkes at det var et juleønske, men der findes så mange skønne figurere, fra alle mulige bøger og film :P
   Så Det er svært at vælge ;) haha

   Slet
 2. Hvor er hun fiiiin!

  Jeg vil så gerne have Peeta også <3 OG Katniss jo. Men.. Peeta <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også bare super glad for hende! :D
   Han er nu også meget sød, så kan godt forstå dig :) kunne også være meget sjovt, at samle alle Hunger Games figurerne ;) haha

   Slet