onsdag den 28. december 2016

Boglige gaver #4 Jule EditionEndnu en gang er december gået alt for stærkt, og lige om lidt går vi ind i et nyt år. December har for mit vedkommende budt på eksamensskrivning, hvor min computer døde en uge før aflevering, og travlhed på arbejdet. Det har betydet, at der desværre har været lidt stille herinde, da jeg ikke har haft så meget overskud til at læse, så har kun læst en lille smule. I år har jeg til gengæld juleferie, min første eksamen ligger først i midten af januar, og er en femdags opgave, så der skal kun læses lidt op her i ferien, så det er til klare. Jeg håber derfor også, at jeg kan være lidt mere aktiv herinde. 

I år holdt jeg jul sammen med min mor, søster, mormor og bedstefar, min onkel, hans kæreste og mine kusiner og fætre. Det var en rigtig hyggelig aften, fyldt med and, flæskesteg, julegodter og dansen rundt om juletræet, hvor vi bl.a. sang Lille Peter edderkop, da min fætter på 3, gerne ville synge den. Jeg fik en masse skønne gaver bl.a. nogle tallerkner, gavekort til IKEA og Matas, sengetøj og chokolade og meget andet godt. Derudover var jeg så heldig at få fire bøger, et bogmærke og en Funko Pop figur. 

Jeg fik "En Flamme i Natten" og "Fantastic Beasts and Where to Find Them" af min mand, og jeg er så glad for dem. Jeg har nemlig længe kigget efter dem. Især "Fantastic Beast" har jeg sukket efter siden jeg så filmen, for hold nu op, hvor er filmen bare god og bogens cover er bare så flot!
"The Tales of Beedle the Bart" og bogmærket fik jeg af min kusine. Bogmærket har hun købt i Berlin, og det er bare så fint. "The Tales of Beedle the Bart" har jeg længe gerne ville læse, da jeg er helt vild med historien om de tre brødre, som de nævner i "Harry Potter og dødsregalierne". 
"Harry Potter og halvblodsprinsen" fik jeg af mine to svogre, og jeg er så glad, for nu mangler jeg kun bog 7 og så er samlingen komplet. Funko Pop figuren fik jeg af min søster og hendes kæreste, og den forestiller Harry Potter fra "Harry Potter og fønixordenen", hvor han holder profetien i sin hånd. Jeg er så glad for den, den er så fin og passer perfekt til min samling. 

Alle bøgerne er bare så flotte, og jeg elsker forsiderne og detaljerne på hver og én. Men især "Fantastic Beast and Where to Find Them" er smuk, med dens gulddetaljer og skriften, og med Niffler der gemmer sig under dustcoveret. Jeg glæder mig til at kaste mig over dem alle sammen, og komme på en masse eventyr.

Jeg håber I alle havde en helt fantastisk jul og at I fik, hvad I ønskede jer. Har du fået nogle bøger i julegave?2 kommentarer:

  1. Den Harry Funko er da for sød!!! :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja han er så, er også meget glad for ham :)

      Slet