torsdag den 23. november 2017

Bøger købt og vundet på Herlufsholm Fantasy Bogmesse 2017


Som lovet kommer her et indlæg med de bøger jeg købte, og dem jeg vandt, ved dette års Fantasy Bogmesse på Herlufsholm. 

Herlufsholm Fantasy Bogmesse er ikke en særlig stor messe, hvis man sammenligner med Bogforum, men hold nu op, hvor er der stadig mange forlag samlet, med en masse skønne tilbud og flotte bøger der bare lokker. Jeg havde dog lovet mig selv, at jeg ikke ville købe så mange bøger med hjem, da min stak af ulæste bøger bliver ved med at vokse, og med en baby der ankommer i december, er jeg ikke sikker på, hvor meget læsning jeg kan nå. Jeg havde dog nogle dage inden messen haft fødselsdag, og jeg besluttede derfor, at jeg godt måtte forkæle mig selv bare lidt. Jeg beherskede mig dog, og endte med kun at købe to bøger, selvom jeg var fristet af mange flere. For når ens hjerte brænder for fantasy, så er man virkelig i himlen her, så jeg er ret stolt over, at jeg ikke købte det hele!

Jeg er rigtig glad for de to bøger, som jeg kom hjem med, de er nemlig begge super flotte, og jeg har hørt meget godt om dem begge. Jeg købte "Legenden om Querqus Skjoldet" som er første bind i serien Næslandet af Eva Egeskjold. Jeg har ikke hørt vanvittig meget om serien, men af det jeg har hørt er det kun positivt, så jeg er meget spændt på at læse den. Den lyder i hvert fald rigtig spændende, og så er den jo bare vildt flot! Desuden var jeg så heldig at Eva Egeskjold var på messen, og hun var så sød at signere bogen, og ønske mig god fornøjelse med den. Den anden bog jeg købte var "Når en drage drager ud" af Mads L. Brynnum. Det er en rim og remse bog om monstre, som jeg synes var så sød og sjov. Jeg har læst en eller to anmeldelser af den, og synes den lød sød og anderledes, men jeg var bare ikke stødt på den nogle steder, så da jeg så den her, vidste jeg at den skulle med hjem til baby. Jeg har efterfølgende bladret lidt i den, og illustrationerne er bare så fine, og rimene rigtig (u)hyggelige. Jeg glæder mig i hvert fald til, at læse den op for min egen lille trold, når den selvfølgelig er gammel nok til det. 

Desuden var jeg blevet lokket til at deltage i en konkurrence, som Gyldendal afholdte, hvor man kunne vinde en bogstak med fem bøger. Jeg plejer ikke at vinde, så tænkte hvorfor ikke, og om mandagen fik jeg så en mail om, at jeg var den heldige vinder. Jeg blev meget overrasket, men også meget glad. Bogstakken indeholdt et eksemplar af "Rød opstand" af Pierce Brown, "De døde vågner" af Line Kyed Knudsen, "Den halve konge" af Joe Abercrombie, "Et rige af torne og roser" af Sarah J. Maas, og den illustrerede udgave af "Harry Potter og fangen fra Azkaban" af J.K. Rowling. "Rød opstand" har jeg dog i forvejen, så det kan være der kommer en giveaway på et tidspunkt, men de andre bøger glæder jeg mig meget til at læse, da de lyder rigtig spændende alle sammen. Harry Potter bliver godt nok en genlæsning, men efter at have kigget den igennem, er min lyst til en genlæsning også blevet meget større, da det er alt for længe siden, jeg har befundet mig i det univers. Derudover er den jo bare vildt flot!

Jeg købte:
  • "Når en drage drager ud" af Mads L. Brynnum, illustreret af Mads H. Johansen.
  • "Legenden om Querqus Skjoldet" (Næslandet #1) af Eva Egeskjold.
Jeg vandt:
  • "Den halve konge" (Shattered sea #1) af Joe Abercrombie. 
  • "Rød opstand" (Red rising #1) af Pierce Brown.
  • "De døde vågner" (Hvidt støv #1) af Line Kyed Knudsen.
  • "Et rige af torne og roser" (A court of thorns and roses #1) af Sarah J. Maas.
  • "Harry Potter og fangen fra Azkaban" (Harry Potter #3) af J.K. Rowling. 

Var du af sted på Herlufsholm Fantasy bogmesse? Fik du købt noget godt? :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar