tirsdag den 17. september 2019

"Gurli Gris - Hjulene på bussen" af Claire Sipi (Adaptor)

"Overraskelsespakke/ anmeldereksemplar fra forlaget Alvilda, men alle holdninger er mine egne."
"Gurli Gris - Hjulene på bussen" (org. titel "Peppa Pig - The wheels on the bus") af forlaget Alvilda, udkommer d. 3. oktober, 2019 (org. udgivet i 2017). Læst på dansk (org. sprog engelsk).
★★★★★

Fra pressemeddelelse:
Syng med på "Hjulene på bussen", når Gurli Gris og hendes venner tager på tur op i bjergene. Bogen har plastikhjul, så den kan bruges både til højtlæsning og leg. 

Njord elsker sangen Hjulene på bussen, ja så meget at vi endda synger den når han skal sove. Derudover er han ret glad for Gurli Gris, så da denne seje bog kom ind af døren, vidste jeg at den ville være en klar vinder. Der blev da også leget med bussen, og efterfølgende læst og sunget med på sangen. Så der er vidst ingen tvivl om, at "Gurli Gris - Hjulene på bussen" er et hit herhjemme.

Historien er en sød, lille, kort fortælling om Gurli og hendes venner, der skal på picnic i bjergene. Historien bliver fint suppleret af vers fra den velkendte børnesang Hjulene på bussen, så man kan synge med undervejs i fortællingen, hvilket er rigtig hyggeligt.

Bogen er på 10 sider, og siderne er illustreret med de kendte ansigter fra tv-serien, så børnene har noget genkendeligt mens de læser og kigger i bogen. Desuden har bogen det sjove interaktive element, at den har fire hjul, sådan at man kan lege med den, som var det en "rigtig" legetøjs bus. Jeg er vild med at bogen kan bruges på flere måder, til både læsning og leg, da det giver en meget anderledes læseoplevelse samt billede af, hvad en bog også kan være.

"Gurli Gris - Hjulene på bussen" er en hyggelig og sjov bog, som byder på både historie, sang og leg. Njord tog den til sig, og sang med på sangen, så jeg er næsten sikker på at den kommer til at blive en af favoritterne herhjemme. Så hvis du har én derhjemme som er lige så glad for Gurli Gris, busser og måske endda også sangen Hjulene på bussen, så vil den her bog være et hit.

Bogen udkommer d. 3. oktober. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar