torsdag den 26. november 2020

"Den store bog med FROST historier" af Disney Enterprises, Inc.

*Anmeldereksemplar fra forlaget Carlsen, men alle holdninger er mine egne.*
"Den store bog med FROST historier" (org. titel "Disney Frozen Storybook Collection") af Disney Enterprises, Inc., af forlaget Carlsen, udgivet i 2020 (org. udgivet i 2019). Læst på dansk (org. sprog engelsk), oversat af Maria Roslev, Tine S. Norbøll, Heidi Skriver Olsen, og Anne Lund Gillesberg. 
★★★★★

Fra bagsiden:
For alle Frost-fans. Tag med alle karaktererne fra Disneys gigantsucceser, Frost og Frost II, på eventyr, når de udforsker Arendal og alt andet, der findes derude...Denne smukke samling af Frost-Historier er fyldt med fortællinger og venskab og eventyr.

Herhjemme er vi alle kæmpe Frost fans, og har set begge film utallige gange, og begejstringen var derfor stor, da denne flotte samling med Frost historier kom ind af døren. "Den store bog med FROST historier" er en god, sjov og hyggelig samling korte historier, med nogle dejlige gensyn med de elskelige karakterer fra Frost

"Den store bog med FROST historier" indeholder 14 korte historier, der alle er på omkring 16 sider. Historiernes længde er perfekte til lige at snuppe en historie, når man har lidt tid at give af, om det er til sengetid eller bare en lille hyggestund, hvor der er brug for afslapning.
Sproget i bogen er forholdsvis let forståeligt, men med enkelte lange ord her og der. Der er ikke særlig meget tekst på siderne, men til gengæld er der en flot illustration på, hver side med de velkendte figurer fra Frost universet. Sproget, de flotte illustrationer og de hyggelige historier, gør at man flyver igennem bogen. Historiernes længde gør dem overskuelige at komme igennem, og de er gode til højtlæsning for de 3 årige og op efter. Man kan dog også sagtens bruge bogen som selvlæsning for de lidt ældre børn fra omkring 8-9 år. 

Jeg er som sagt rigtig glad for Frost, og jeg er så glad for, at man i denne bog får udvidet universet, og lærer de forskellige karaktere endnu bedre at kende. I "Den store bog med FROST historier" får vi historier fra Elsa, Anna og Kristoffers barndom, hvilket jo er rigtig hyggeligt. Derudover får vi bl.a. lov til at opleve Øivind og hans skønne familie, vi hører mere om troldene og får holdt en masse hyggelige fødselsdage, fyldt med overraskelser. Jeg nød at være tilbage i Arendal, og opleve al den magi der er der. Njord synes også det var sjovt, og han er især glad for Sven, Olaf og Kristoffer, så de historier hvor de var med var et hit. 

"Den store bog med FROST historier" er en virkelig skøn bog, med en masse søde og hyggelige historier, der skaber en masse varme og magi. Det er en sød bog om kærlighed, venskab, familiebånd og nysgerrighed. Den er oplagt til en lille kort læsestund, da man hurtigt kan læse en historie, og den vil med garanti sprede glæde hos små og store læsere, og især hos Frost fans. "Den store bog med FROST historier" er et hit herhjemme, og vi har rigtig hygget os med den magi Anna, Elsa, og alle de andre skaber. 

Har du en yndlings Frost karakter?Ingen kommentarer:

Send en kommentar