mandag den 14. november 2016

Bogforum 2016


I lørdags var jeg på Bogforum sammen med min veninde Louise. Det var anden gang jeg var afsted på Bogforum, og det var lige så fedt og overvældende som sidste år. 

Vi mødtes kl. 10:30 ved metroen, og gik sammen hen til Bella Centret, mens vi snakkede om, hvilke forfattere vi godt kunne tænke os at se. Vi havde på forhånd aftalt at vi skulle se Patrick Ness, men hvem vi ellers skulle se, var endnu uklart. Jeg havde dog slæbt en del bøger med, som jeg gerne ville have signeret, hvis der blev mulighed for det. Blandt andet havde jeg set at Lucinda Riley kom, både for at signere hendes nyeste bog "De syv søstre", men også for at blive interviewet. Jeg har godt nok ikke fået læst nogle af hendes bøger, men jeg ejer to af dem, og har hørt at hun skulle skrive rigtig godt. Så det første vi gjorde da vi ankom på Bogforum, var at stille os i kø til Lucinda Riley, så hun kunne signere min medbragte bog. Lucinda Riley var rigtig sød, og gav sig god tid til at snakke med alle der skulle have deres bøger signeret. Hun spurgte også om jeg kom over og hørte hende blive interviewet senere på dagen, og det sagde jeg, at jeg skulle, hvilket hun var glad for at høre. 

Derefter gik vi over til den scene, hvor Patrick Ness skulle snakke om sin nye bog "Vi andre bor her bare", da vi gerne ville have en plads, men der var stadig 50 min. til det skulle begynde, og to andre skulle på scenen før ham. Jeg fik derfor mulighed for at smutte over til Alvildas stand, der lå næsten lige ved siden af, da jeg gerne ville over og hilse på Nicole Boyle Rødtnes, der er forfatter til blandt andet "XY" og "Ilttyv". Nicole var også rigtig sød, og gav sig også tid til at snakke med alle i køen, og så kendte hun min blog, hvilket jeg synes er mega fedt! 

Efter jeg havde fået mit eksemplar af "XY" signeret, skyndte vi os atter over til scenen, hvor Patrick Ness skulle interviewes, og det lykkes os at få nogle pladser nede bagerst, men vi kunne se og høre alt. Patrick Ness skulle selv lige instagramme et billed af publikummet, hvilket han gjorde midt under interviewet. Han var virkelig god til at fortælle, og så var han bare rigtig sjov. Han fortalte lidt om tankerne bag både "Monster" og "Vi andre bor her bare", hvilket var rigtig interessant at høre om. Bagefter var der mulighed for at få sine bøger signeret, hvilket vi helt sikkert skulle. Vi endte med at stå i kø i 34 min., men det var det hele værd. Patrick Ness var rigtig sød, og også han gav sig tid til at tale med folk, og jeg fik også taget et billede sammen med ham. 

Derefter skulle vi høre Lucinda Riley der skulle tale om "De syv søstre". Hun fortalte om den måde hun arbejder på, hvor hun render rundt med diktafon og sådan set fortæller hele historien der, inden hun skriver den ned. Hun fortalte, at hun spiller alle rollerne og laver forskellige stemmer og dialekter alt efter hvem der snakker. Derudover fortalte hun lidt om sin inspiration til bogen, og serien generelt, da det bliver en serie på syv bøger. Dette var rigtig spændende, og jeg blev endnu mere nysgerrig efter at læse den. 

Efter Lucinda Riley skulle vi finde Louises gamle lærer, da hun nemlig har udgivet en bog, som Louise gerne ville have signeret, så hende gik vi ud for at finde. Heldigvis fandt vi hende efter noget tid, og Louise fik en signering og et kram. 

Vi fik selvfølgelig også kigget rundt på de forskellige stande, for at se om der var noget som fristede. Vi havde dog set en stand vi bare skulle besøge, da de havde nogle virkelig gode tilbud. Jeg kom hjem med tre bøger, som jeg viser frem i et andet indlæg.

Alt i alt var det en rigtig god dag, med mange gode oplevelser. Det er altid en speciel oplevelse at være omgivet af så mange bøger og bogelskere på samme sted, hvor alle er der for bøgerne og de skønne forfattere, der beriger os med bøgerne. Derudover var det super hyggeligt at støde på så mange andre bogbloggere og lige få en sludder med dem. 

Tak fordi du ville følges med mig igen i år Louise, det var super hyggeligt :-)

Var du afsted på Bogforum i år? 4 kommentarer:

 1. Dejligt at I havde en god dag - det var så godt lige at støde på jer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var rigtig hyggeligt at hilse på jer, og lige hurtigt snakke :) <3 Lød også til at I havde nogle gode dage :)

   Slet
 2. En rigtig hyggelig dag. Vi gør det igen næste år ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det i hvert fald :) og det skal vi helt klart! :D

   Slet