tirsdag den 15. august 2017

Giveaway #3 - "De 7 synder " - Forskellige begivenheder


Denne giveaway er venligst sponsoreret af Katja Berger, forfatteren bag bogen.

Der er sket flere ting i mit liv på det sidste, og på bloggen også. Jeg er blevet færdig med min bachelor uddannelse i Informationsvidenskab og Kulturformidling på KU og starter på kandidaten til september. Bloggen fyldte 2 år i slutningen af maj, men pga. opgaveskrivning blev det lidt glemt. Desuden er jeg gravid og skal have en baby til december. Alt dette skal selvfølgelig fejres, og derfor har jeg planlagt to giveaways, som kommer i hvert deres indlæg. Og nu er det altså blevet tid til giveaway nr. 2!

Denne giveaway har forfatter Katja Berger været så sød at sponsorere. Det drejer sig om hendes debut roman der udkom sidste år, og du har nu mulighed for at vinde den.

Jeg læste den sidste år, og den var rigtig god og underholdende. Den er utrolig velskrevet og karakterende virker alle meget troværdige, så man er aldrig i tvivl om, hvilken synd Kane står overfor. Du kan læse min anmeldelse af den her.

Fra bagsiden:

"Før De 7 Synder herskede syv guder over verden. Før De 7 Synder levede mennesker, elvere og dværge i harmoni. Før De 7 Synder var der intet mørke. Så kom De. Og ændrede alt. Teenageren Kane opdager først, hvilke kræfter han bærer på, da han bliver suget ud af sin kedelige gymnasieverden og ind i et magisk univers, der er på randen af undergang. Med hjælp fra magikeren Aisha må han opfylde en ældgammel profeti, finde og besejre de syv synder og vælte mørkets konge af tronen. Men undervejs må Kane sande, at den største fjende ikke altid kommer udefra. Og er han villig til at ofre det eneste, der er mere værd end livet selv?"

"De 7 synder" er en spændende og actionspækket fantasyroman, om at acceptere de følelser der en gang imellem overmander os.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller, hvilken bog du sidst har læst der rørte dig. Derudover skal du følge min blog på Facebook. Husk at tilføje din e-mail i kommentaren, sådan at jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder. Desuden skal du have en dansk adresse, som jeg kan sende bogen til.

Du kan deltage i konkurrencen til og med d. 1. september, hvorefter jeg hurtigst muligt offentliggøre den heldige vinder! 
7 kommentarer:

 1. Den sidste bog jeg læste som virkelig rørte mig er "Monster" af Patrick Ness.

  jenniferolsen12@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. "Monster" er også bare helt fantastisk! :D

   Slet
 2. Den sidste bog jeg har læst som rørte mig er Empire of stormes af Sara J. Mass

  /Ea (mail: ea@chamberlain.dk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den bogserie skulle også bare være helt fantastisk :D glæder mig mere og mere til at læse den, dejligt at de kan røre noget i en :)

   Slet
 3. Det er nok den bog jeg lige er blevet færdig med. Sendt til tælling- Kristen Callihan, men der har været mange gode henover sommeren!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ups glemte mail: hanne@imake.dk

   Slet
  2. Den har jeg vidst ikke hørt om, må jeg da lige kigge på :) men dejligt at din sommer har været fyldt med gode læseoplevelser, det er skønt når det sker :D

   Slet