lørdag den 2. juni 2018

Giveaway #4 - "Rød opstand" og "Kelly" - Bloggens fødselsdag

*Denne giveaway er ikke sponsoreret, da det er bøger jeg selv har haft købt eller vundet*

Bloggen fyldte 3 år for en uge siden, 3 år det er jo helt vildt, og det skal selvfølgelig fejres!
Denne gang er der to bøger på højkant, to bøger jeg allerede har, og derfor vil jeg dele dem med jer. Hvilket betyder at to af jer skønne læsere, har mulighed for at vinde!

Jeg har læst både "Rød opstand" af Pierce Brown og "Kelly" af Lesley Livingston, og de er begge rigtig gode. De er begge første bind i en fantasyserie. "Rød opstand" er i den dystopiske genrer, mens "Kelly" er en fantasy roman inspireret af Shakespeares "En skærsommernats drøm". Du kan læse mine anmeldelse af "Rød opstand" her, og af "Kelly" her.

Fra bagsiden af "Rød opstand":
"Jorden er død, og Jordens befolkning forsøger nu at gøre Mars beboelig. Darrow er minearbejder og Rød – den laveste kaste i et samfund, hvor befolkningen er delt op i farver. Ligesom de andre minearbejdere har Darrow aldrig set himlen. De arbejder hver eneste dag dybt nede i Mars’ undergrund for at skaffe det grundstof, som skal gøre overfladen beboelig for mennesker.
Men en dag går det op for Darrow, at det hele er en løgn. Mars har været beboelig – og beboet – i generationer af den kaste, der kalder sig de Gyldne. På Mars’ overflade har de Gyldne i århundreder nydt livet, mens de har holdt de Røde som slaver i undergrunden. Det får Darrow til at slutte sig til en gruppe af oprørere.
Tiden er inde til RØD OPSTAND."

Fra bagsiden af "Kelly": 
"17-årige Kelley håber og tror at rollen som alfedronningen Titianai en opsætning af Shakespeares En skærsommernats drøm, er hendes store chance for at bryde igennem som skuespiller. Men da Kelley møder den flotte Sonny,må hun indse den chokerende sandhed, at alfernes verden virkelig findes, og at hun er en del af den. Kelley er nødt til at forlige sig med sin familiearv, hvis hun vil redde ikke blot sig selv, men også Sonny og hele menneskeverdenen fra Alferigets magtfulde kræfter..."

Begge bøger er utrolig medrivende og spændende, og der er garanteret mange timers underholdning, og så er sommerferielæsningen vidst sikret. 

Det eneste du skal gøre er:
 1. Skriv en kommentar til dette indlæg, hvori du fortæller hvilken bog du gerne vil vinde. 
 2. Derudover skal du følge min blog på Facebook
 3. Husk at tilføje e-mail i kommentaren, sådan at jeg kan kontakte dig hvis du er den heldige vinder. Desuden skal du have en dansk adresse, som jeg kan sende bogen til.

Du kan deltage i konkurrencen til og med den 26. juni, hvorefter jeg hurtigst muligt finder to heldige vindere. 
2 kommentarer:

 1. Tillykke med de 3 år!

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde Red Rising - Rød opstand. :-)

  E-mail: Eriksenbenne@gmail.com

  SvarSlet
 2. Wow, tillykke med de 3 år!

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde Kelley. Jeg krydser fingre!

  Mail: sophieamalieeslund@gmail.com

  SvarSlet