lørdag den 6. oktober 2018

Nye tilføjelser til reolen #8 (Sommerferie edition)


Selvom kalenderen siger oktober, og efterårs vindene virkelig har taget fat, ja så mangler jeg stadig at vise jer, hvilke bøger jeg fik købt mig i løbet af sommerferien. Jeg bliver altid fristet når vi kommer forbi boghandleren nær mine svigerforældres sommerhus, og i år var ingen undtagelse. Jeg kom hjem med denne fine stak, og jeg er så glad for min bogstak. 

Når det er sommer får jeg altid lyst til at læse nogle lidt fluffy, feelgood, kærlighedshistorier. Og i år er jeg virkelig faldet for Jenny Colgans bøger, ikke fordi jeg har læst nogle af hendes bøger, men af den simple grund at de simpelthen ser så hyggelige og søde ud, og har de skønneste titler. Jeg har endnu ikke læst dem, men jeg glæder mig rigtig meget til at smage på Floras sommerkøkken og besøge Rosies slikbutik. Måske til næste sommer. 

Halvdelen af bøgerne i stakken er fortsættelser til serier jeg er i gang med. Der er f.eks. The Selection 4 og 5. Jeg har været lidt tilbageholden over at læse både "Arvingen" og "Kronen", da det ikke er den samme hovedperson som i de tre første bøger, og jeg ikke kunne forstå, hvorfor denne person så ikke bare kunne få sin egen serie. Men nu overmandede nysgerrigheden mig altså alligevel, da jeg har læst flere positive anmeldelser af dem. Desuden elsker jeg The Selection universet, så måske det ikke gør så meget at det ikke er America vi følger. 

"Verden styrter" er en Ravnenes Hvisken fortælling, og da jeg elsker Ravnenes Hvisken så var der ikke så meget at diskutere, for den skulle bare med mig hjem. Jeg glæder mig til at læse den, og lære Varnar lidt bedre at kende, selvom jeg egentlig havde håbet på, at det var Elias den handlede om, men måske han får sin egen bog en gang. Jeg mangler dog stadig at læse "Ravnenes Hvisken 2", så "Verden styrter" må lige vente til den er læst. 

Som I nok også kan fornemme ud fra min bogstak, så læser jeg rimelig blandet, og derfor er der også en historiskroman i bunken, nemlig "Belgravia". Jeg har altid fundet 1800 tallet og dets finere borgerskab, med deres baller og intriger virkelig spændende, og denne bog lød bare helt perfekt. Men i dette tilfælde var det dog lige så meget bogens udseende, som bogens handling, der tiltrak mig, for hold nu op, hvor er den pæn og lækker blød at røre ved. Derudover er det forfatteren af "Downton Abbey", og så kan det vel kun blive godt. Godt nok har jeg ikke set "Downton Abbey", men jeg er sikker på, at den vil være lige mig, og af samme grund glæder jeg mig til at læse "Belgravia". 

Og nu har jeg endelig fundet plads til dem i reolen, så kan de stå og pynte der, indtil jeg får tid til at læse dem. 

Købte bøger:
 • "Arvingen" (The Selection #4) af Kiera Cass.
 • "Tronen" (The Selection #5) af Kiera Cass.
 • "Rosie Hopkins' søde drømme" af Jenny Colgan.
 • "Velkommen til Floras sommerkøkken" af Jenny Colgan.
 • "Belgravia" (Belgravia #1-11) af Julian Fellowes.
 • "Verden styrter: En Ravnenes hvisken-fortælling" (Ravnenes hvisken #2,5) af Malene Sølvsten.

Jeg håber du havde en skøn sommer og sensommer! Fik du købt nogle gode bøger? 
2 kommentarer:

 1. Der er faktisk også opskrifter i Jenny Colgans bøger, du kan glæde dig til at læse dem, de er meget hyggelige

  SvarSlet
  Svar
  1. Nice :D Jeg glæder mig også rigtig meget til at læse dem, de lyder så fine :)

   Slet