tirsdag den 11. oktober 2022

"FIFA World Cup. Qatar 2022 - Den officielle VM-guidebog" af Kevin Pettman

*Overraskelsespakke/ anmeldereksemplar fra forlaget Alvilda, men alle holdninger er mine egne.*
"FIFA World Cup. Qatar 2022 - Den officielle VM-guidebog" (org. titel "FIFA World Cup 2022 Kids' Handbook") af Kevin Pettman, af forlaget Alvilda, udgivet i 2022 (org. udgivet i 2022). Læst på dansk (org. sprog engelsk), oversat af Sofie Boysen, Trine Glud og Tine S. Norbøll.
★★★★☆

Fra bagsiden:
Spændingen stiger i optakt til verdens største fodboldkonkurrence! Den officielle VM-guidebog til VM i Qatar 2022 er perfekt til unge fodboldfans.
Denne guidebog er spækket med spændende viden om værtsnationen, superstadionerne, stjernespillerne og masser af VM-fakta og statistikker. Her er alt, hvad du skal vide for at blive VM-ekspert. Test dig selv med en række fodboldquizzer og opgaver, og skriv kampresultaterne ned i skemaerne, så denne bog bliver dit helt eget, personlige minde om VM 2022!

Til november skal vi til det igen. Fodboldfeberen vil sikkert ramme de fleste, og vi vil heppe på Danmark, for måske er det vores tur denne gang. Ja, VM nærmer sig med hastige skridt. Den 21. november går det løs, og med denne bog kan dit fodboldglade barn blive helt klar. "Den officielle VM-guide bog" er en sjov bog, fyldt med masser af spændende viden for fodbold fans, og mange sjove aktiviteter. Vidste du f.eks. er det er første gang at VM starter i november?

Bogen indeholder en masse facts om VM i fodbold, Qatar, nogle af de bedste målmænd, midtbanespillere, angribere og forsvar, og hvilke spillere man skal holde øje med. Man hører forskellige rekorder og statistikker, som man måske ikke lige vidste i forvejen. Det er f.eks. den tyrkiske spiller Hakan Şükür der har rekorden i hurtigst scorede mål ved verdensmesterskaberne, da han scorede kun 11 sekunder efter kampstart mod Sydkorea ved VM 2002. Derudover fortæller bogen, hvad man skal holde udkig efter når kampene bliver spillet, som man så kan krydse af. Det er alt fra super-udskiftere, jublende spillere, sensationelle straffesparkskonkurrencer, men også meget andet. Desuden er der sjove aktiviteter i bogen, som quizzer, tal lege og finde ord lege og meget andet. Til allersidst i bogen er der skemaer, hvor man kan skrive kampenes resultater ned, så man kan følge med i, hvem holdene kan spille mod og deres point.

"Den officielle VM-guide bog" er på 48 sider, og sproget er holdt let forståeligt. Siderne har billeder af forskellige fodboldspillere eller billeder fra mindeværdige VM-kampe. Bogen egner sig godt til selvlæsning fra ca. 9-10 år.

"Den officielle VM-guidebog" er en god og fin bog til fodboldinteresserede børn. Den rummer flere timers sjov, med aktiviteter og facts. Det er en sjov bog at have under VM, så man kan følge med og holde styr på kampenes resultater.
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar