lørdag den 16. juli 2016

Sommerferielæsning og udfordring

Sommeren er over os, hvilket for mit tilfælde betyder afslapning og læsning. Jeg har nu haft sommerferie i nogle uger, og selvom jeg havde håbet på lidt bedre vejr denne sommer, så betyder det grå og regnfulde vejr bare, at jeg ikke får dårlig samvittighed over, at sidde indenfor med en god bog. Jeg håber dog snart at vejret bliver bedre, da jeg snart skal i sommerhus, og der kunne det da være meget rart med lidt sol og varme.

Denne sommer har jeg faktisk ikke de store planer. Jeg skal arbejde, en uge i sommerhus og ellers bare være derhjemme og læse, og ses med nogle veninder. Min forlovede er ved at skrive speciale, så der har ikke været så meget ferie til ham i denne omgang, men satser på at vi tager revanche til næste år.  

Min sommerferie bogstak er en del større end den var sidste år. Sidste år nåede jeg, at læse ni bøger i løbet af min sommerferie, og i år vil jeg gerne nå lidt flere. Jeg har allerede læst tre, som ikke er med på billedet, så dem på billedet er dem jeg mangler at læse her i ferien. Hvilket betyder at min bogstak for denne sommerferie er på 12 bøger. 

Min forlovede var nemlig så "sød" at give mig en udfordring. Han er, som jeg vidst har nævnt før, ret træt af at jeg har så mange ulæste bøger stående. Så han sagde, at hvis jeg får læst ni bøger, så giver han mig en bog jeg har ønsket mig og sukket efter rigtig længe. Han mener nemlig, at det vil motivere mig til at læse flere af mine ulæste bøger hurtigere. Ud af de ni bøger måtte de tre jeg allerede havde læst, ikke tælle med. Hvilket jeg synes var lidt unfair, og for at øge min motivation yderligere, så har han faktisk allerede købt bogen han vil give mig, så den ligger bare og stirrer på mig. Desuden har han sagt, at hvis det ikke lykkes mig at læse alle ni inden min ferie er ovre, så beholder han bogen selv, og så må jeg først læse den, når han engang har læst den, og der kan godt gå rigtig lang tid, for han har også mange ulæste bøger, som han vil læse først.
Heldigvis har jeg ferie helt indtil slut august, så jeg håber, jeg kan nå det.

Min sommerferie læsestak består af:
 • "Uden Glemsel" (Unremembered #2) af Jessica Brody. Anmeldereksemplar fra Alvilda
 • "Uden Forandring" (Unremembered #3) af Jessica Brody. Anmeldereksemplar fra Alvilda.
 • "Livets Bog" (All Souls Trilogy #3) af Deborah Harkness. Anmeldereksemplar fra Lindhardt og Ringhof.
 • "Moskitoland" af David Arnold.
 • "The Ocean at the End of the Lane" af Neil Gaiman.
 • "Vi var løgnere" af E. Lockhart.
 • "Throne of Glass" (Throne of Glass #1) af Sarah J. Maas.
 • "Midnatspigen" (Fjer og Flammer #1) af Melissa Grey. Anmeldereksemplar fra Alvilda.
 • "Pigen og Mørkningen" (Grisha #1) af Leigh Bardugo. Anmeldereksemplar fra Alvilda.  

Bogen jeg får hvis det lykkes er:
 • "Dronningen af Tearling" (The Queen of the Tearling #1) af Erika Johansen. 

Får du læst nogle gode bøger i din ferie? Hvilke bøger er på din feriestak?

God sommer til jer alle! :-)


 

6 kommentarer:

 1. Livets bog, vil jeg meget gerne låne, så den må du godt starte med ;-) knus mor

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har tænkt at læse dem, i den rækkefølge der er vist på billedet :) men skal nok skrive til dig, når jeg har læst den :) knus

   Slet
 2. Det er faktisk en god udfordring! Jeg prøver selv det samme, så jeg kan få læst nogen af alle de ulæste bøger, jeg også har stående, og så ikke købe nye bøger før om et pænt stykke tid XD
  Meeeeen at de tre bøger du allerede har læst ikke tæller med, det er unfair! :D
  Og wauw til den kommende nye bog. Det cover er så flot! Har godt set det før, men har ingen ide om, hvad bogen handler om ;)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en rigtig god udfordring, og en vi har kørt længe, nu er der bare en gave til mig, hvis det lykkes ;) haha..Men det er ret smart, for man får hurtigt rigtig mange ulæste bøger, som bare står om samler støv :/
   Ja den er bare så flot, er helt betaget af det :) er heller ikke helt hundrede på, hvad den egentlig handler om, men den er bare så flot! :)

   Slet
 3. Fed udfordring; god fornøjelse :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Ja den er ret smart, men lige nu går det bare meget langsomt fremad :-P

   Slet