tirsdag den 4. oktober 2016

Jeg er blevet gift


Bloggen har stået stille i lang tid nu, hvilket jeg ikke er helt stolt af, men jeg har en rigtig god grund til det, jeg er nemlig blevet gift med min drømmemand!

Den sidste månedstid har derfor været fyldt med bryllupsplanlægning, da vi skulle have styr på nogle ting som vi manglede, og jeg har derfor ikke fået læst så meget. Men lørdag d. 1. oktober kom dagen, hvor jeg stod i Roskilde Domkirke, og sagde ja til den mest fantastiske mand jeg nogensinde har mødt. Festen blev afholdt i Vindinge lidt udenfor Roskilde, i et super hyggeligt forsamlingshus, som vi havde pyntet med lyskæder i bjælkerne, pyntegræskar og kastanjer på bordene. Det var simpelthen så hyggeligt, og dejligt at kunne fejre dagen sammen med vores familier og venner.

Men nu kalder hverdagen atter, og jeg vil gøre alt for at der kommer lidt mere liv på bloggen, jeg har en masse bøger der ligger og kalder på mig, og jeg glæder mig meget til at kaste mig over dem. Desuden har jeg planlagt nogle indlæg, som kommer på bloggen i løbet af denne uge.

Håber I alle har haft det godt, og fået læst nogle gode bøger her i sensommeren. 


12 kommentarer: