mandag den 30. maj 2016

Giveaway #1 - "Legend" - Bloggens fødselsdagDenne giveaway er venligst sponsoreret af Carlsen


Min blog fyldte 1 år i fredags, hvilket selvfølgelig skal fejres. I den anledning har forlaget Carlsen været så søde, at sponsorere en udgave af "Legend" af Marie Lu, som en af jer skønne læsere, har mulighed for at vinde!

Jeg læste den selv sidste år, og den er virkelig god, du kan læse min anmeldelse af den her. Jeg elskede den, og blev fra første side af, suget ind i denne verden.

Fra bagsiden:

"June er en af Republikken Amerikas unge stjernesoldater og har en strålende militærkarriere foran sig. Day er opvokset i slummen og er nu en af Republikkens mest eftersøgte sabotører. Deres verdener ligger uendeligt langt fra hinanden, men da Day bliver mistænkt for mordet på Junes bror, sætter hun alt ind på at finde ham. Ingen metoder er for beskidte til at fange Day - og hun har Republikkens fulde opbakning til at gøre det af med den kriminelle oprører. Efterhånden som June zoomer ind på Day, opdager de dog hver for sig, at der måske er andre ting end mordet på Junes bror, der binder dem sammen. Men det er dødsensfarlig og dybt begravet viden - og Republikken skyr ingen midler for at holde sandheden skjult..."

"Legend" foregår i en dystopisk verden, og er en af de bedste inden for denne genre, jeg længe har læst. Den er actionspækket og der sker hele tiden noget. Desuden er det første bind i en trilogi.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller, hvilken bog du sidst har læst der var fantastisk. Derudover skal du følge min blog på Facebook. Husk at tilføje din e-mail i kommentaren, sådan at jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder. Desuden skal du have en dansk adresse, som jeg kan sende bogen til.

Du kan deltage i konkurrencen til og med d. 30. juni, hvorefter jeg hurtigst muligt offentliggøre den heldige vinder! 

Som en lille bonusinfo har forlaget Carlsen oprettet et YA- community bookster på Facebook kaldet Bookster Forlaget Carlsen, hvor man kan finde ny inspiration og se nye udgivelser fra forlaget, angående deres ungdoms romaner og fantasy bøger. Dette er dog ikke et krav for at deltage i konkurrencen.
12 kommentarer:

 1. Hold da op - stort tillykke! Hvor er det sejt gået - held og lykke fremover :)

  Åh, jeg er netop i år begyndt på serien om Dødens Instrumenter af Cassandra Clare. Den er helt fantastisk! Og det er bl.a. også serien, som har fået mig til at begynde at elske fantasy :)

  /www.mitbogunivers.blogspot.com
  carolinethomassen@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Caroline :) Den serie har jeg faktisk ikke fået læst endnu, men overvejer det virkelig, for synes tv-serien er ret god, så tænker bøgerne er endnu bedre ;)

   Slet
 2. Stort tillykke - hip hip hurra til bloggen :) Ønskekræmmers datter triologien er virkelig fantastisk læsning

  Jennylilywhite@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) okay den serie tror jeg ikke, jeg har hørt om, men kunne da være man skulle undersøge den :)

   Slet
 3. Tillykke.
  Den sidste bog jeg læste som var helt fantastisk var Dragerne, første bind af Sagaen om Talon, skrevet af Julie Kagawa. Den kan virkelig anbefales.

  laesehestmedfantasy@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten :) åhh den har jeg også hørt så meget godt om, den står højt på min tbr-liste :D Den lyder vildt spændende :)

   Slet
 4. Tillykke med bloggens fødselsdag! :)
  Jeg har faktisk været heldig at læse virkelig mange fantastiske bøger på det sidste, men de bedste har nok været 'Forbandede kærlighed' af Colleen Hoover, 'Dronningen af Tearling' af Erika Johansen, og 'Bare en dag' af Gayle Forman - de er vildt forskellige, men virkelig gode, så jeg har svært ved at vælge en favorit blandt dem :)

  karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Karina :)ihh jeg glæder mig så meget til at læse Dronningen af Tearling, er så glad for at høre at den er god :D har også hørt meget godt om både Gayle Forman og Colleen Hoover, så dem er jeg også meget nysgerrige efter at læse noget af :)

   Slet
 5. Så kom den første fødseldage for/på bloggen! Hurra og tillykke med det. Jeg glæder mig til mange flere år og fødselsdage :)
  "Som stjerner på himlen" sidder stadig fast i mig. Wauw.

  lbachj@msn.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Louise, jeg synes godt nok også at det er vildt :-P Det er også en virkelig rørende bog :)

   Slet
 6. Jeg var helt vild med Dronningen af Tearling - og derudover kan jeg anbefale serien The Raven Cycle af Maggie Stiefvater. Alle sammen skønne bøger :-)

  Tillykke med blog-fødselsdagen!

  benteskou (a) gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Jeg har også hørt meget godt om alle de bøger, så de er alle på mine tbr-liste :)

   Slet