fredag den 28. juli 2017

Giveaway #2 - "Eventyret om fjeren og rosen" - Forskellige begivenheder


Denne giveaway er venligst sponsoreret af Alvilda. 

Der er sket flere ting i mit liv på det sidste, og på bloggen også. Jeg er blevet færdig med min bachelor uddannelse i Informationsvidenskab og Kulturformidling på KU og starter på kandidaten til september. Bloggen fyldte 2 år i slutningen af maj, men pga. opgaveskrivning blev det lidt glemt. Desuden er jeg gravid og skal have en baby til december. Alt dette skal selvfølgelig fejres, og derfor har jeg planlagt to giveaways, som kommer i hvert deres indlæg.

Den første giveaway har forlaget Alvilda været så søde at sponsorere. Det drejer sig om den nye udgave af "Eventyret om fjeren og rosen" af Josefine Ottesen, og en af jer skønne læsere har nu mulighed for at vinde den!

"Eventyret om fjeren og rosen" er en af mine absolut yndlings bøger og nok også den jeg har genlæst flest gange. Det er faktisk den første rigtige roman jeg læste, da jeg var omkring 10-11 år, men den kan sagtens læses af teenagere og voksne. Jeg har ikke anmeldt den her på bloggen, men den er skøn, og er en bog jeg synes alle burde læse! Josefine Ottesen forstår virkelig at skrive på en flot og fængende måde, som gør det umuligt at ligge bogen fra sig, og jeg slugte den råt. Denne udgave indeholder også en cd med oplæsning af bogen, indtalt af Esben Hansen, samt forfatterens oprindelige slutning som ikke kom med i første udgave af bogen.

Fra bagsiden:

""De Sorte Fugle, dem har du talt om før. Hvad er det for nogle?" Spurgte han og mærkede Eas krop sitre. Hun krøb tættere ind til ham, og han holdt fast om hende, mens hun hviskede: "De Sorte Fugle er det værste, der findes! Det er sjælene af de mennesker, der er kommet i Dybets magt. De er usårlige, og de ødelægger alt, hvor de kommer frem. Det er mange, mange år siden, nogen har set dem i Fuglelandet, men det fortælles, at hvis man mister sin amulet, så kommer De Sorte Fugle med det samme og henter én."
Eventyret om fjeren og rosen er den fantastiske fortælling om Kongen af Det Smukke Land, der forelsker sig i hejrepigen Ea, men som af lutter kærlighed kommer til at svigte hende. Derfor må Kongen alene påtage sig opgaven med at opfylde Spådommen og frelse både sit eget land og Fuglelandet."

"Eventyret om fjeren og rosen" er en eventyr/ fantasyroman om kærlighed, det gode og det onde, og det at finde sig selv.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller, hvilken bog du sidst har læst der var fantastisk. Derudover skal du følge min blog på Facebook. Husk at tilføje din e-mail i kommentaren, sådan at jeg kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder. Desuden skal du have en dansk adresse, som jeg kan sende bogen til.

Du kan deltage i konkurrencen til og med d. 25. august, hvorefter jeg hurtigst muligt offentliggøre den heldige vinder! 20 kommentarer:

 1. Hej Amalie. Tillykke med alle dine gaver i dit liv, glæder mig meget på dine vegne. ;-) Den sidste bog jeg læste, og som samtidig er super god og spændende er Diana Gabaldons »Guldsmed i rav«, som er nummer 2 i Outlander-serien. Den kører også som serie på Netflix, og er vistnok helt vildt populær. Min mail er hoybye69@gmail.com.
  Kærligste hilsner fra Mads

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mads :D Dem skal jeg altså også snart have læst, elsker tv-serien så er sikker på, at jeg også vil elske bøgerne :)

   Slet
 2. Den sidste rigtig gode bog jeg læste, var milk and honey af Rupi Kaur :)
  ireneejensen@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Den lyder også bare rigtig god :) Den har stået på min tbr i et stykke tid, så dejligt at høre, at den er rigtig god! :D

   Slet
 3. Tillykke med alle de gode ting i dit liv :-) Jeg har netop lukket Skæbnemageren af Kenneth Bøgh Andersen, og den var ret fantastisk.

  benteskou (a) gmail (.) com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D Skæbnemageren ser så flot ud, så dejligt at høre, at den er fantastisk :D

   Slet
 4. Stort tillykke med alle de skønne ting, der sker i dit liv for tiden! :D <3 Den sidste fantastiske bog jeg læste, var 'The Night Circus' af Erin Morgenstern, som virkelig kan anbefales!

  Min mail er: karinalindxd@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Karina :D <3 Den har jeg også hørt så meget godt om, og nu når du siger den er god, glæder jeg mig bare endnu mere til at få den læst, den står nemlig på hylden ;)

   Slet
 5. Det må blive "The Girl from the Other Side: Siúil, a Rún" by Nagabe, den var en del bedre end forventet.

  jenniferolsen12@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har jeg faktisk ikke hørt om, men må da klart tjekke den ud, tak for tippet ;)

   Slet
 6. Hvor er det skønt med alle de fantastiske ting, som omgiver dig! Så må du nyder den lidt våde danske sommer inden, at du starter på kandidaten! De to år går hurtigere end man skulle tro :-)
  Den sidste og mest fantastiske fantastiske bog, som jeg har læst er "Os to på fredag", der er en YA, som både er rammende og skræmmende. Jeg kan næsten ikke vente til, at næste bog i serien udkommer!
  Min mail: crossingjourneys@hotmail.com.
  Vi læses ved :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :D og jeg nyder virkelig at slappe lidt af, inden to studieår starter op :P og det tvivler jeg slet ikke på, synes de tre år på bacheloren er fløjet af sted :P Den lyder også rigtig god den bog, og er faktisk også på min tbr, men vidste ikke at det var en serie :) Men lyder da godt :)

   Slet
 7. Jeg er faktisk ikke sikker - har læst en del bøger, jeg her givet 3/5 stjerner på det sidste. Men der var selvfølgelig Sort Lucia af Sandra Schwartz og Er du okay, Matthias? Af Anika Eibe. Anbefaler virkelig begge bøger ��

  Og tillykke med det hele ��

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Julie :) <3 Dem har jeg også kun hørt godt om :) Har aldrig fået læst noget af hverken Sandra Schwartz eller Anika Eibe, men måske man skulle tjekke dem ud :D

   Slet
 8. Jeg er næsten færdig med Midnight at the Electric af Jodi Lynn Anderson. Har lånt den på Ereolen Global, og den kan indtil videre, varmt anbefale. Er meget spændt på hvordan den slutter :)

  Tillykke med både graviditet og fødselsdag på bloggen, og god vind på kandidaten (har selv en søster der bliver færdig med den selvsamme til næste sommer)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak til det hele :) Og held og lykke til din søster :)
   Hvor lyder det godt :) Kender den ikke, men kunne da være jeg lige skulle undersøge den :) håber den ender som den skal ;)

   Slet
 9. Tillykke med både bady og udd. :) Har lige læst "Jernkongen" og nu må jeg have fat i resten af serien. Den er da SÅ god!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D Den serie har jeg også hørt så meget godt om, håber de andre er lige så gode :D

   Slet
 10. Tillykke med alle de dejlige ting :D
  Den sidste bog jeg har læst, som jeg synes er ret fantastisk , det er Rubinrød-serien. Den kan jeg anbefale :)
  Mail: frk.lykke.blog@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :D Den serie har stået på min TBR så længe, så dejligt at høre at du også er begejstret for den :) Glæder mig mere og mere til at læse dem :)

   Slet