fredag den 21. juli 2017

Venter utålmodigt på, at det bliver december

*Bøgerne er sponsoreret af forlaget Alvilda og forlaget Carlsen*

Nogle af jer ved det i forvejen, da det er et stykke tid siden jeg delte det på facebook, men nu vil jeg også dele det med jer, mine søde læsere. Jeg er nemlig gravid, og den lille trold skulle meget gerne komme ud til os, omkring d. 19. december. Jeg krydser dog alt for, at baby kommer ud inden den 24., selvom det da kunne være den mest perfekte julegave.

Vi er så småt ved at gøre klar til troldens ankomst, hvilket selvfølgelig også indebærer en masse skønne baby/ børnebøger, som vi rigtig skal hygge os med. Min mand og jeg læser begge meget, og har begge arbejdet i boghandel, så jeg er meget opsat på, at vores barn får samme læseglæde som os, men jeg kan næsten ikke forestille mig andet. Vi har aftalt at babyen skal vokse op med Harry Potter, Ringenes Herre og Star Wars, for så kan det vidst ikke gå helt galt. Men til at starte med bliver det nok mere Peter Plys, Peter Kanin, mumitroldene og en masse pap/ flapbøger samt selvfølgelig nogle rør og føl bøger. Og vi glæder os helt vildt!

Vi ved ikke, hvad køn barnet har, men jeg vil egentlig også gerne overraskes. Så hvis min stædighed vinder finder vi først ud af det til fødslen. Både min mand og mine veninder tror, at jeg ender med at bukke under, af både nysgerrighed, men også fordi jeg bedst kan lide ting, jeg kan kontrollere og planlægge. Men indtil videre går det meget godt, selvom jeg må indrømme, at jeg bliver mere og mere nysgerrig, men vil dog stadig gerne overraskes.

Jeg har ikke nogle planer om at holde fri fra bloggen, når først baby er kommet, men her bliver nok mere stille i den første periode. Det er heller ikke planen at skrive særlig meget om babyen, men der kommer nok til at blive anmeldt lidt flere børnebøger, end jeg har gjort indtil videre.

2 kommentarer:

  1. Stort tillykke, det bliver vel nok spændende! Jeg har også altid tænkt at jeg virkelig vil ønske mine kommende børn arver min lyst til at læse, men mon ikke det kommer helt af sig selv, hvis barnet vokser op i 'boglige' rammer.... det er ihvertfald en betryggende tanke, på en eller anden facon :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tusind tak, det er spændende og vi er rigtig glade :D <3 Det er også lidt det jeg tænker, hvis den er omgivet af bøgerne hele tiden hjælper det måske :) men jo det er en betryggende og hyggelig tanke :)

      Slet